GarantieGarantie

2 JAAR GARANTIE ZONDER GRENZEN

Het enige autobedrijf met 2 jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties.

Lees verder

BOVAG Aankoop Garantie

Als lid van de BOVAG bieden de AD Autobedrijven u een BOVAG Garantie van drie maanden op de uitvoering van opdrachten en de daarbij gebruikte materialen. Dit alles volgens de BOVAG voorwaarden en garantiebepalingen. Het AD Autobedrijf vult deze garantie aan tot maar liefst twee jaar internationale garantie.

Het BOVAG keurmerk
Alle AD Autobedrijven zijn lid van de BOVAG. Om voor het BOVAG-lidmaatschap in aanmerking te komen, dient een autobedrijf te voldoen aan een groot aantal voorwaarden. Deze controle wordt uitgevoerd door een BOVAG-adviseur. Op deze manier bent u verzekerd van een extra stuk kwaliteit en betrouwbaarheid.

BOVAG Garantie op occasions
Bij aankoop van een occasion vanaf € 4.500 geven AD Autobedrijven u altijd BOVAG Garantie. U krijgt deze garantie ook bij een aankoopbedrag van minder dan € 4.500, maar meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

De Nationale Auto Pas
Sinds 1 november 1998 is voor personenauto's het BOVAG Garantiebewijs gekoppeld aan de Nationale Auto Pas: de zogenaamde BOVAG Garantiepas. De pas is in het leven geroepen om fraude met de kilometerstand te voorkomen. Bij de aanschaf van een occasion vanaf € 4.500 wordt deze pas veelal afgegeven.

Boer

Moleneinde 28
7981 AK Diever
0521-592320
0521-593014
info@autobedrijfboer.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats